GRAFISCH DESIGN

LESS IS MORE...

Less is more: een knap design, verfijnde visuals, een mooie mix van elegante, originele fonts,… Een geraffineerde huisstijl laat uw merk ‘shinen’ als nooit te voren. Op basis van een brainstorm en moodboard leren we de door u gewenste stijl aanvoelen, zodat ons creatief team van designers een ontwerp uittekent die 100% matcht met uw verwachtingen.

Logo ontwerp

“Logos are so important. In a big part of the world, people cannot read French or English, but are great in remembering signs” — Karl Lagerfeld

De vier ringen van Audi, de op elkaar liggende ‘L’ en ‘V’ van Louis Vuitton… we herkennen ze in een oogopslag en ze staan in ons onderbewustzijn gegrift. Maar ook lokaal zijn er spelers die erin slagen om met een sterk logodesign zichzelf in één seconde herkenbaar te maken.

Die ene seconde, die ‘first impression’, is cruciaal in uw marketingverhaal. Een sterk logo is een combinatie van strategie, design en praktische toepasbaarheid. Het juiste font al dan niet gekoppeld aan een visueel element dat de perfecte samenvatting vormt van het dna van uw bedrijf of merk.

Belangrijk is ook om te kijken of het logo de digitale lakmoesproef weet te doorstaan. Is het wel voldoende herkenbaar in het kleine ‘Instagrambolletje’ en hoe integreren we alles in een stijlvolle e-mailhandtekening? We leveren het logo aan in alle formaten en bestanden zodat u een professionele set hebt, waarbij elke leverancier meteen dat logo er kan uitpikken wat hij nodig heeft.