OVER ONS

Wij zorgen voor een knap resultaat dat werkt

OVER ONS

Choisi is een high-end reclamebureau dat kleine en grote bedrijven helpt om op een stijlvolle manier te communiceren naar voornamelijk (ultra-) high-net-worth-individuals. De specialisatie in het hogere marktsegment zit sinds 2012 ingebakken in het dna van ons bedrijf. Wij begrijpen als geen ander de taal van deze doelgroep.

Als communicatiebureau dragen we respect, beleefdheid en vriendelijkheid in de relatie met leveranciers, medewerkers, partners en klanten hoog in het vaandel. We werken dan ook bij voorkeur samen met mensen en bedrijven die deze positieve waarden met ons delen.

In een continue streven naar 100% kwaliteit, slaagt ons team – dat stuk voor stuk bestaat uit échte specialisten in hun niche – erin om het 360° marketingverhaal van onze klanten creatief op punt te zetten. Of het nu gaat om een magazine, een video, een fotoreportage, een website, een social media pagina, een newsletter of een nieuwe huisstijl met een spitsvondig logo? Wij zorgen voor een knap resultaat, dat werkt.

ONS TEAM

Team Choisi, dat is een bonte verzameling jonge talenten, hier en daar afgekruid met een vleugje ervaring.

ONZE KLANTEN

De kwaliteit van onze klanten spreekt voor zich. Eén voor één zijn het ‘sector leaders’. Hieronder een greep uit onze klantenportefeuille.