SOCIAL MEDIA

Sociale media vormen vaak de eerste snelle visuele impressie die klanten van u vormen…
en een eerste indruk maakt u maar één keer

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en wat vang ik aan met TikTok? Veel bedrijven zien door het bos de bomen niet meer. Misschien bent u er ook wel vol goede moed aan begonnen, maar bent u na een aantal jaar letterlijk uitverteld of haakte u af op de complexiteit van stories en andere Reels. En wie het wel goed doet, wordt soms geconfronteerd met een absolute stilstand, wanneer de verantwoordelijke hiervoor het bedrijf verlaat. Wij zorgen voor een verzekerde continuïteit!

Social media zijn geen online catalogen. Ze zijn zoveel meer. Ze vertellen het verhaal van uw bedrijf. Ze zijn één van de eerste bronnen die potentiële klanten raadplegen om een snelle, visuele impressie te krijgen van een onderneming. De volgorde van de posts en het algemene design is dus iets waar we samen met u goed over nadenken. Via een vooraf zorgvuldig opgebouwde kalender creëren we originele en ‘to the point’ content.

War for talent: potentieel personeel

Wie er al zeker een kijkje neemt zijn ook uw werknemers van morgen. In tijden waarin de ‘war for talent’ onverbiddelijk door gaat, zorgt u maar beter dat u door deze ‘next generation’ als aantrekkelijk wordt ervaren.

Influencers?

Al eens stilgestaan bij de mogelijkheden die influencers kunnen bieden? In samenspraak selecteren we de geschikte profielen, die uw product op een authentieke manier in de kijker zetten. Via ‘giveaways’ slagen we erin om het aantal kwalitatieve volgers van uw social media feed verder op te krikken.

Doelgroepbepaling microbudget

Eén van de grote voordelen van de sociale media is dat we erg nauwkeurig doelgroepen kunnen bepalen, wanneer we gaan adverteren. In combinatie met intelligent gekozen tags en hashtags, gaan we locatie, leeftijd en interesse gaan selecteren en werken we met microbudgetten aan de verdere finetuning. Via een grondige data-analyse die we in mensentaal aan u rapporteren, leren we snel wie ons succes oplevert en wie niet. Op deze manier gaan er geen dure advertentie euro’s verloren.