ONZE DIENSTEN

Ontdek hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen

FOTOGRAFIE

"Een sterk beeld zegt meer dan duizend woorden"

We leven in een echte beeldcultuur. Klanten overtuigen doe je al lang niet meer alleen door boeiend te praten over uw merk, product of dienst, maar vooral door uit te pakken met inspirerende beelden in een aantrekkelijke setting. Droge productshots zijn passé, creatieve opstellingen scheppen sfeer en zorgen voor een hogere succesratio.

VIDEO

"Bewegend beeld is overal"​

Video is ongetwijfeld de snelste marketinggroeier van de voorbije jaren. Bewegend beeld is overal: op social media zoals Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok, in newsletters, op websites, op ledschermen in showrooms en op beurzen en uiteraard blijft ook de tv commercial een sterk wapen nu we niet meer ongelimiteerd kunnen doorspoelen.

SOCIAL MEDIA

"Een eerste indruk maakt u maar één keer"​

Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en wat vang ik aan met TikTok? Veel bedrijven zien door het bos de bomen niet meer. Misschien bent u er ook wel vol goede moed aan begonnen, maar bent u na een aantal jaar letterlijk uitverteld of haakte u af op de complexiteit van stories en andere Reels. En wie het wel goed doet, wordt soms geconfronteerd met een absolute stilstand, wanneer de verantwoordelijke hiervoor het bedrijf verlaat. Wij zorgen voor een verzekerde continuïteit!

Social media zijn geen online catalogen. Ze zijn zoveel meer. Ze vertellen het verhaal van uw bedrijf. Ze zijn één van de eerste bronnen die potentiële klanten raadplegen om een snelle, visuele impressie te krijgen van een onderneming. De volgorde van de posts en het algemene design is dus iets waar we samen met u goed over nadenken. Via een vooraf zorgvuldig opgebouwde kalender creëren we originele en ‘to the point’ content.

NEWSLETTERS

"Het draait allemaal om de relevantie van de content"

E-Mail marketing is zonder meer een van de meest gecontesteerde vormen binnen de hedendaagse marketingmix. Door de jaren heen is er een negatieve connotatie aan gegeven die het eigenlijk niet verdiend. Het probleem zit hem net in het voordeel. Het is zo kostenefficiënt dat bedrijven de slinger helemaal lieten doorzwaaien tot hij als een sneeuwbal op de muur uit elkaar spatte. Het moet een van de meest irritatie opwekkende marketingtools zijn, vergelijkbaar met de in plasticfolie verpakte goedkope ‘advertentieblaadjes’ die wekelijks postbussen in Vlaanderen en ver daarbuiten doen uitpuilen.

WEBDESIGN

"Less is more..."​

Een website is bij uitstek een tool die 24/7 voor u aan het werk is. Geen medewerker – zelfs u niet – die dat weet te presteren. Het belang ervan kan of mag dan ook niet onderschat worden.

PRINT

"De one-stop-shop voor uw eigen bedrijfsmagazine"

Wilt u graag als een referentie in de markt beschouwd worden? Vertrouwen wekken bij nieuwe én bestaande klanten? Is storytelling voor jullie geen modewoord, maar een ingebakken marketingattitude? Dan is een eigen corporate magazine dé perfecte aanvulling op uw huidige marketingmix.

COPYWRITING

"Breng uw boodschap op een geloofwaardige en professionele manier over"​

Fris geschreven en wervende teksten, baselines of slogans, zijn essentieel om uw boodschap op een geloofwaardige, professionele en catchy manier over te brengen. Of het nu gaat om de informatie in uw brochure of website of een korte oneliner op Facebook of Instagram, wij helpen u de juiste sfeer te scheppen die uw potentiële klant aanzet om tot actie over te gaan, in welke taal dan ook.

GRAFISCH DESIGN

"Less is more..."​

Less is more: een knap design, verfijnde visuals, een mooie mix van elegante, originele fonts,… Een geraffineerde huisstijl laat uw merk ‘shinen’ als nooit te voren. Op basis van een brainstorm en moodboard leren we de door u gewenste stijl aanvoelen, zodat ons creatief team van designers een ontwerp uittekent die 100% matcht met uw verwachtingen.

BRANDING & STRATEGY

"A brand for a company is like a reputation for a person"

‘Mijn zaak is bijna als een kind voor mij,’ hoor je veel ondernemers wel eens zeggen. Dag in dag uit alles op alles zetten voor klanten, een betrouwbare partner zijn voor leveranciers, een aangename sfeer creëren waarbinnen personeelsleden kunnen uitblinken en zich vereenzelvigen met de positieve resultaten van het bedrijf…  Dit alles samen vormt het dna van uw onderneming en die reputatie draagt u hoog in het vaandel.