WEBDESIGN

User experience is key

Een website is bij uitstek een tool die 24/7 voor u aan het werk is. Geen medewerker – zelfs u niet – die dat weet te presteren. Het belang ervan kan of mag dan ook niet onderschat worden.

Nog belangrijker is de vraag wat u wilt bereiken met uw website? Spreken we over een echte salestool met webshopintegratie of hebben we het over een online visitekaartje waarin u een kort overzicht schetst van uw bedrijfsportfolio? Wil u heel veel in detail informeren of kijkt de concurrentie mee en houdt u het liever wat mysterieus zodat de klant misschien net meer getriggerd is om vragen te stellen en in conversatie te treden?

Wist u dat ongeveer 50% van de mensen een website bezoekt, met een erg eenvoudige vraag? Ze willen uw openingsuren kennen of uw telefoonnummer te weten komen. Het gebruiksgemak is dan ook ‘key’. Wij helpen samen met u een design uitwerken, waarbij de surfer in een oogwenk vindt wat hij zoekt en dit zowel op zijn smartphone, tablet als desktop. Wie vandaag nog geen ‘responsive webdesign’ heeft, verliest klanten die uit pure frustratie elders gaan.

Ook onder de motorkap kijken we graag even mee. Wordt u op de belangrijke trefwoorden wel gevonden op Google? Is het tijd om te investeren in Search Engine Advertising? Bent u al verbonden met Google Analytics? Een goed functionerende website betekent continue data analyseren en interpreteren. Ons team van specialisten legt u glashelder uit wie uw bezoekers zijn en waar we in de toekomst nog stappen kunnen zetten.