PRINT

Your one-stop-shop

Magazine

Wilt u graag als een referentie in de markt beschouwd worden? Vertrouwen wekken bij nieuwe én bestaande klanten? Is storytelling voor jullie geen modewoord, maar een ingebakken marketingattitude? Dan is een eigen corporate magazine dé perfecte aanvulling op uw huidige marketingmix.

“De one-stop-shop voor uw eigen bedrijfsmagazine.”

Met meer dan 100 magazines op onze teller is Choisi de referentie bij uitstek. Ons team van magazinemakers begeleidt u van a tot z in dit proces. We creëren een design, denken na over distributiekanalen, schrijven artikels, verzorgen vertalingen en indien nodig kunnen we ook advertenties verkopen.

Advertising

“Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time.” — Henry Ford

Sinds 2012 hebben we zorgvoldig een magazineportfolio weten uit te bouwen, die perfect geschikt is om uw bedrijf in de kijker te zetten bij een doelgroep van (ultra)-high-net-worth-individuals.

ZOUTE GRAND
PRIX MAGAZINE

Het meest succesvolle luxemagazine van België. Positioneer u naast wereldmerken als Ruinart, Bentley of Rotschild en nationaal bekende spelers als RR Interieur, Obumex of Guy Pieters Gallery. Bereik alle deelnemers – rechtstreeks in de privébrievenbus – van de Zoute Rally en Zoute GT Tour. Kom terecht in de coffee corners in de showrooms van alle autopartners (Rolls-Royce, Jaguar, Maserati, Land Rover, BMW…) en dankzij een verbluffende liveproductie wordt uw bedrijf of merk gezien door alle VIP’s van de Zoute Grand Prix in een absoluut collector’s item.

Ref: Zoute Grand Prix Magazine Winter 2023

BLUE SKY MAGAZINE

Wie de ‘jetset people’ wil bereiken, vindt met het Blue Sky Magazine van ASL zijn gedroomde uitgave. De hostessen zorgen ervoor dat voor elke vlucht het inflight magazine voor het grijpen ligt. De adverteerders ogen indrukwekkend met klinkende namen als Dom Pérignon, Bentley en Rolex, maar jaarlijks vinden ook heel wat gespecialiseerde kleine kmo bedrijven hun weg naar deze topuitgave.

Ref: Blue Sky Magazine vol. 06

ABSOLUUT MAGAZINE

Liefhebbers van kunst, architectuur en design zijn helemaal weg van ABSOLUUT Magazine, uitgegeven door de morele marktleider in het nieuwbouwvillasegment in West- en Oost-Vlaanderen ABS Bouwteam. Uitgever en ‘founding father’ van ABS en ABSOLUUT Anton Gonnissen schrijft niet alleen straffe columns en verhalen, hij gaat ook persoonlijk het gesprek aan met de Belgische en internationale architectuurscene. Van Vincent Van Duysen tot Bruno Erpicum, steeds onversneden en razend interessant leesvoer in een verrassend origineel en minimalistisch design.

Ref: ABSOLUUT Magazine n°26

VASTGOED OP EEN ANDER NIVEAU BY IMMO DOCHY

Nu al meer dan 10 jaar één van de meest spraakmakende uitgaves in het Texas van Vlaanderen. Een verzameling van de mooiste kastelen, villa’s, landhuizen en penthouses uit West- en Oost-Vlaanderen. Dankzij het uitgebreide netwerk van deze topvastgoedmakelaar kon het magazine jaar na jaar relevant blijven en groeien. Het is bovendien een uitstekend moment om uw merk of bedrijf in de kijker te zetten. Eens een woning is aangekocht, volgt een renovatie of worden er een pak uitgaves verricht in de aankleding van hun woondroom. Met een distributie via de belangrijkste sterrenrestaurants van de regio (o.a. Hof van Cleve en Boury) en partners als Bank Delen, Jaguar, Land Rover wordt uw advertentie gezien door een doelgroep van ‘big spenders’.

Ref: Vastgoed op een ander niveau - editie 10

Boek

Een zogenaamd “coffee table” boek blijft een prachtig geschenk en aandenken voor uw belangrijkste zakenrelaties. Kom langs in onze stalenkamer waar we samen een exclusief papier kiezen. Een corporate boek moet ‘love at first sight’ uitstralen. Daarom is ook de keuze van de cover en de verschillende afwerkingsvormen van het grootste belang. We maken het geheel af met een unieke opbergbox. Maatwerk en stielkennis. Zowel bij Choisi als bij onze drukkerij, die onder meer de kunstboeken voor het MoMA in New York drukt.